Kerstkrans

4Zoet15minPrint
Ingrediënten
  • 100 g bramen
  • 100 g frambozen
  • 100 g blauwe bessen
  • 100 g aalbessen
  • 1 l Boni Selection roomijs dame blanche
  • 2 el Spar chocopinda’s
  • 2 Boni Selection chocolate chip cookies
  • 1 reep donkere chocolade
  • bloemsuiker
Recept
  1. Verdeel het fruit in hoopjes over een mooie serveerschaal. Hou voldoende plaats vrij voor een bol ijs tussen de hoopjes fruit.
  2. Verkruimel de koekjes en rasp de chocolade.
  3. Bestrooi het fruit met de helft van de verkruimelde koekjes en chocolade.
  4. Bestrooi met bloemsuiker.
  5. Schep vlak voor het serveren de bollen ijs tussen het fruit.
  6. Bestrooi met de rest van de verkruimelde koekjes en chocolade.
  7. Werk af met chocoladenoten en serveer onmiddellijk.
< naar recepten