Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- Fruit
Blauwe bes
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verdeel het fruit in hoopjes over een mooie serveerschaal. Hou voldoende plaats vrij voor een bol ijs tussen de hoopjes fruit.
-
Verkruimel de koekjes en rasp de chocolade.
-
Bestrooi het fruit met de helft van de verkruimelde koekjes en chocolade.
-
Bestrooi met bloemsuiker.
-
Schep vlak voor het serveren de bollen ijs tussen het fruit.
-
Bestrooi met de rest van de verkruimelde koekjes en chocolade.
-
Werk af met chocoladenoten en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven