Kerstkrans PT15M 4 porties 1 l Boni Selection roomijs dame blanche 100 g braambessen 100 g aalbessen 100 g blauwe bessen 1 reep donkere chocolade 100 g frambozen 2 el Spar chocopinda 2 Boni Selection chocolate chip cookies bloemsuiker

Kerstkrans

3b8ce9b066291e2b9bb039f493a6922f33c60e60392885cd60e4c50dc9f9401b.jpg

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verdeel het fruit in hoopjes over een mooie serveerschaal. Hou voldoende plaats vrij voor een bol ijs tussen de hoopjes fruit.

  2. Verkruimel de koekjes en rasp de chocolade.

  3. Bestrooi het fruit met de helft van de verkruimelde koekjes en chocolade.

  4. Bestrooi met bloemsuiker.

  5. Schep vlak voor het serveren de bollen ijs tussen het fruit.

  6. Bestrooi met de rest van de verkruimelde koekjes en chocolade.

  7. Werk af met chocoladenoten en serveer onmiddellijk.