Kiwisalade met kiwisorbet

4Zoet60minPrint
Ingrediënten
  • 5 stuks kiwi's
  • 250 ml suikersiroop
  • 8 stuks kiwi's
  • verse munt
  • mascarpone
Recept

1. Sorbet: schil de 5 kiwi’s en mix fijn met de suikersiroop. Duw door een fijne puntzeef en giet in de ijsturbine. Draai af tot sorbet. Zet tot gebruik in de diepvries.
2. Schil de andere 8 kiwi’s voor de salade en snij ze in gelijke, kleine blokjes. Snipper wat blaadjes munt fijn en meng onder de kiwistukjes. Zet een ring op het midden van de borden en vul met de kiwisalade.
3. Doe wat mascarpone in een spuitzak en spuit toefjes mascarpone op het bord.
4. Duw de kiwisorbet door een kleine ringvorm en dresseer boven de salade.
5. Dien onmiddellijk op.

< naar recepten