Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een suikersiroop. Kook de suiker en het water op. Voeg de vanillestok en enkele jeneverbessen toe en laat koken. Laat de zeste van limoen ook kort meekoken.
-
Haal van het vuur en meng met de gin.
-
Schil de kiwi’s en snij in de lengte in 4 stukken.
-
Zet de stukken kiwi onder met de jus in een weckbokaal en doe dicht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven