zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het water met de suiker, het zout, de azijn en witte wijn in een pot.
-
Was de gember en snij in fijne plakjes.
-
Snij het citroengras in de lengte middendoor.
-
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de chilipepers.
-
Breng het azijnmengsel aan de kook samen met de gemberplakjes, het citroengras en de chilipepers.
-
Snij de komkommers in de lengte middendoor en schraap de zaadjes eruit met een koffielepel.
-
Snij de komkommers in staafjes en verdeel over de bokalen.
-
Stop er wat takjes verse koriander bij en verdeel de gember, chilipepers en het citroengras over de potten.
-
Breng het azijnmengsel opnieuw aan de kook en overgiet de komkommers tot ze net onder staan.
-
Sluit de bokalen af. Laat afkoelen en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven