Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Schil de aardappelen en knolselder en snij in heel fijne plakjes. Besprenkel de knolselder met citroensap om verkleuren tegen te gaan.
Schik de plakjes knolselder en aardappel in lagen in een ovenschaal. Kruid elke laag met peper en zout.
Overgiet met de room. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en plaats 1 uur in de oven.
Verwijder de folie en bestrooi met kaas. Zet terug in de oven tot de kaas gesmolten en de knolselder gaar is.
Dauphinois van knolselder en zalm
Knolselder gegratineerd in de oven
Opgevulde runderlapjes in tomatensaus met gratin van knolselder
Slaatje van knolselder, appel, walnoot en knolseldercrème
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders