Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in stukjes.
-
Doe in een kookpot en overgiet met water en melk. Voeg de laurierblaadjes, tijm en peterseliestengels toe. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
-
Kook de knolselder gaar.
-
Verwijder de verse kruiden en pureer de rest.
-
Voeg, wanneer de saus te dik is, water of melk toe.
-
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven