Matthew McConaughey’s tonijnsalade

Selder , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat het blik tonijn uitlekken.
-
Snij de selder en augurken in fijne blokjes.
-
Meng de tonijn met de selder, augurk, mayonaise, mosterd en yoghurt.
-
Pel de ui en snij in fijne blokjes. Meng de ui en de kappertjes onder de salade. Kruid met peper en zout.
-
Verfris met limoensap. Snij de dille fijn en meng onder de salade. Voeg de mais en de erwten onder de salade.
-
Toast de sneden brood in de toaster. Serveer de tonijnsalade op de toast.
-
Werk af met fijne sliertjes appel, wat jonge sla en peterselie. Serveer met een kwartje limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven