Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en pel de uien. Rasp beide en verzamel in een kom.
-
Meng de geraspte aardappel en ui door elkaar. Knijp het overtollige vocht er met de hand uit.
-
Kruid met peper, zout en tijm. Bestrooi met bloem.
-
Schep het mengsel flink door elkaar en vorm er met de hand platte koekjes van.
-
Verwarm de margarine in een grote koekenpan. Bak de ‘rastons’ aan beide zijden goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven