Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de boter samen met de melk aan de kook.

  2. Verwarm de oven voor op 220°C, onder- en bovenwarmte.

  3. Als het mengsel naar boven begint te komen, voeg de bloem in 1 keer toe en meng grondig met een spatel. Het deeg moet droog worden en de bloem moet volledig opgenomen worden.

  4. Haal het deeg, als het volledig droog is, van het vuur en doe in de keukenrobot met de deeghaak.

  5. Voeg de eieren een voor een toe onder voortdurend mengen.

  6. Verdeel het deeg in 2 en voeg bij 1 deel het gezeefde cacaopoeder toe.

  7. Bedek een bakplaat met bakpapier. Doe de degen in spuitzakken met een gekartelde spuitmond.

  8. Spuit de verschillende degen op verschillende bakplaten in worstvormen van 10 à 12 cm lang.

  9. Zet de bakplaten in de voorverwarmde oven en verlaag de temperatuur naar 180°C. Bak de eclairs gedurende 30 minuten. Controleer of de eclairs gaar zijn, laat ze anders verder bakken.

  10. Haal uit de oven en laat afkoelen.