Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de boter samen met het zout, de suiker en het water op. Haal van het vuur en voeg de bloem toe. Zet terug op een matig vuur en blijf voortdurend roeren.

  2. Haal het deeg van het vuur wanneer je een koekjesgeur ruikt en je een mooi, droog bolletje bekomt.

  3. Voeg de eieren 1 voor 1 toe. Als het deeg na 3 eieren nog te droog is, voeg dan een extra ei toe. Het deeg moet half vloeibaar zijn.

  4. Verwarm de oven voor op 210°C.

  5. Doe het deeg in een spuitzak en spuit gelijke dotjes op een bakplaat.

  6. Zorg voor voldoende afstand tussen de soezen, want ze verdubbelen in grootte.

  7. Steek de soezen in de oven en verlaag de temperatuur na 3 min tot 180°C. Opgelet: je mag de oven niet openen tijdens het bakken, want dan zakken de soezen in. Bak de soezen 15 à 20 min. Haal uit de oven en laat afkoelen.