Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de uisnippers aan in boter, voeg het witloof toe en laat even meestoven.
-
Giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat in 15 minuten gaar koken.
-
Bak intussen de ham krokant in een pan met antiaanbaklaag.
-
Mix de soep. Roer de room erdoor en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
-
Roer de kaas door de hete soep en bestrooi vlak voor het opdienen met krokante hamsnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven