Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in rondjes.
-
Pel de uien en snij fijn.
-
Snij de butternut eerst in 2, daarna in stukken en schil. Verwijder ook de pitten. Snij daarna in kleine stukken.
-
Smelt een klontje boter in een kookpot. Stoof de uien aan.
-
Voeg de andere groenten toe en giet 1,5 l warm water erbij. Voeg de groentebouillonblokjes toe.
-
Laat de soep gedurende ± 20 min zachtjes koken.
-
Mix de soep fijn.
-
Afwerking: snij hartjes uit sneetjes brood en beleg rijkelijk met gemalen gruyère. Zet onder de grill van de oven en laat kleuren.
-
Giet de soep in de borden en werk af met het gegratineerde toastje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven