Yoghurtkaastaart met fruit

Allergenen
Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de springvorm met bakpapier.
-
Ontpit de dadels.
-
Bodem: mix alle ingrediënten met 2 el water in een hakmolentje tot een kruimelig mengsel.
-
Druk het mengsel op de bodem van een springvorm. Maak een laag van 1 cm dik en strijk glad.
-
Laat harden in de koelkast.
-
Vulling: klop alle ingrediënten in een ruime kom glad.
-
Schep de vulling in de springvorm en plaats terug in de koelkast om op te stijven.
-
Schik de frambozen erop en bestrooi met maanzaad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders