BBQ met rijst- en spinaziesalades

BBQ met rijst- en spinaziesalades

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de zakjes uit het water, snij ze los en giet in een kom. Roer los met een vork en laat afkoelen.

  2. Laat de maïs, erwtjes en worteltjes uitlekken. Meng ze onder de afgekoelde rijst en kruid met peper en zout. Meng er wat mayonaise onder.

  3. Spoel de spinazieblaadjes en zwier droog. Reinig de pijpajuin en snipper fijn. Snij de tomaatjes in Meng de groenten onder elkaar en zet koud tot gebruik.

  4. Steek de houtskool aan en wacht tot de kolen wit zien alvorens het vlees op de grill te leggen en te bakken.

  5. Kruid de verschillende vleessoorten en smeer de kippendrumsticks en hamburgers in met olijfolie. Laat bakken op de barbecue tot ze gaar zijn.

  6. Schik de rijstsalade en spinaziesalade in kommen en zet op tafel.

  7. Serveer het vlees, geef er de verschillende sausjes bij.