Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tonijnsalade met komkommer

    Schil 1 komkommer, snij doormidden en schraap de zaadjes er met een kl uit. Snij in halve maantjes en bestrooi met zout. Laat ½ u rusten om vocht te onttrekken en dep droog met keukenpapier.

  2. Laat de tonijn van 1 blikje Boni tonijn in eigen nat uitlekken en meng met 2 el Boni mayonaise traditioneel recept en 3 kl Boni Dijon mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. Schep door de komkommer.

  4. Easy tamagoyaki

    Klop 2 Spar eieren los en kruid met peper en zout.

  5. Verhit 1 el Boni olijfolie in een koekenpan en giet de losgeklopte eieren erin. Bak op een zacht vuur tot een dunne omelet.

  6. Leg 1/3 noriblad in het midden, als het ei net gestold is. Vouw de zijkanten van de omelet erover.

  7. Haal uit de pan en rol de omelet in de lengte op.

  8. Laat afkoelen en snij in plakjes.

  9. Hambloemetje

    Snij de ronde kanten van 1 radijs.

  10. Vouw ½ plak Spar gekookte ham horizontaal in 2 en maak kleine, korte sneetjes in de vouwkant op regelmatige afstand van elkaar.

  11. Vouw de plak terug op en vouw nu in omgekeerde richting weer dicht.

  12. Rol de plak rond de radijs en zet vast met een houten prikkertje.

  13. Gesauteerde spinazie met maïs

    Verwarm de Boni olijfolie en stoof 50 g Spar jonge spinazieblaadjes.

  14. Schep 1 el Boni maïskorrels erdoor en kruid met peper en zout.