Maïssoep met rode bonen, chili en kip

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look en snij in grove stukken. Schil de aardappel en de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van die laatste en snij beide in stukken. Stoof de groenten aan in olijfolie en voeg de maïs toe.
-
Overgiet met kippenbouillon en laat zachtjes koken.
-
Bak de kippenreepjes aan in olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Voeg de bonen toe en laat kort meebakken.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Snij de rode peper in fijne schijfjes. Was de peterselie en snij fijn.
-
Dresseer de soep in een diepe kom en schik de kipreepjes en rode bonen erin. Werk verder af met stukjes rode peper en wat peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders