Blanquette van zalm met knolselder, broccoli, prei & wilde rijst

192457f4576660b5493ec892f2f64e6348b7902144263b1f0df6a4b5b5550a42.jpg

Allergenen

Selder, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de bouillon en room aan de kook. Kruid met peper en zout. Laat tot inkoken.

  2. Reinig de broccoli en snij in roosjes. Stoom de broccoliroosjes gaar. Hou warm.

  3. Reinig de prei en snij in julienne. Blancheer de prei, giet af en laat uitlekken.

  4. Schil de knolselder en snij in fijne reepjes. Kook de knolselderreepjes gaar en giet af. Stoof de prei en knolselder aan in wat boter en kruid met peper en zout. Hou warm.

  5. Snij de zalm in kubussen en pocheer in de bouillon.

  6. Kook de wilde rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  7. Serveer dit gerecht in een diep bord: schik in het midden de gestoofde prei- en knolselderjulienne met de zalmblokjes er rond. Schep de broccoliroosjes eromheen en giet de saus erbij. Versier met wat takjes dille.

  8. Serveer de wilde rijst in een aparte kom.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit