Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de broccoli in hapklare roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken, spreid uit op een schone doek en laat uitdampen.
Snij het vruchtvlees van de appel in lucifers. Besprenkel met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
Snij de cheddar in staafjes. Bak de spekblokjes krokant in een koekenpan met antiaanbaklaag en laat uitlekken op keukenpapier.
Doe de dressingingrediënten in een bokaal met schroefdeksel en schud krachtig.
Breng de dressing op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.
Schep de appel, cheddar en spekreepjes door de broccoliroosjes. Meng de dressing erdoor en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven