Bruschetta met ricotta, pancetta, gebakken lente-ui en noten

d19a5fc74b3d4838d8b74a1310df42aa8ed6660f48bbfe894af59872e7cb8df0.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het groene gedeelte weg van de lente-uitjes. Was de lente-uitjes maar laat de wortels aan de ui.

  2. Bak de lente-uitjes kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Rasp de look en meng onder de ricotta. Snipper de basilicum fijn en voeg bij de ricotta.

  4. Hak de noten fijn en bak kort aan in olijfolie.

  5. Verdeel de ricotta over de sneden gebakken stokbrood. Beleg met de pancetta en de lente-ui.

  6. Werk af met de gebakken noten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit