Chinese wok met rund, lente-ui en oestersaus

c8fdcb2f9005789b757f85a853b33b9a31bcc5a68e31eb98066f2023e1b26b6e.jpg

Allergenen

Weekdieren, Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en snij in partjes. Pel de look en snij in fijne plakjes.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  3. Snij de lente-uitjes in stukken van 6 cm.

  4. Snij de steak in repen van 1 cm. Roer de maïzena erdoor.

  5. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.

  6. Verhit rijkelijk arachideolie in een wokpan. Bak ½ van de look bruin en krokant. Schep uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.

  7. Bak de steakreepjes mooi bruin in de lookolie op een goed warm vuur. Roer de sjalotten, chilipeper en overige look erdoor. Voeg de lenteuitjes toe en roerbak beetgaar.

  8. Blus met de oester- en sojasaus. Roer de suiker erdoor en laat goed doorwarmen.

  9. Werk de gegaarde rijst af met de krokante look en serveer met het wokgerecht.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit