Eieren
, Gluten
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Smelt de boter in een pannetje, haal van het vuur en laat de boter afkoelen.
Klop de eieren in een grote kom tot een schuimig mengsel.
Meng de bloem met de suiker, vanillesuiker, cacaopoeder, zout en bakpoeder. Roer de helft van dit mengsel door de eieren en voeg dan de helft van de melk toe.
Voeg nu de gesmolten boter, de rest van het bloemmengsel en de andere helft van de melk toe. Meng alles goed en laat het deeg 15 minuten rusten.
Verwarm het wafelijzer en vet het in met wat olie. Giet een lepel beslag in het wafelijzer en bak de wafels tot ze klaar zijn.
Verdeel de chocolade gallets over de nog warme wafels en dien onmiddellijk op.
Tip: bestrooi met bloemsuiker of werk af met slagroom.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders