Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Smelt de boter in een pannetje, haal van het vuur en laat de boter afkoelen. 
- 
                    
                    Klop de eieren in een grote kom tot een schuimig mengsel. 
- 
                    
                    Meng de bloem met de suiker, vanillesuiker, cacaopoeder, zout en bakpoeder. Roer de helft van dit mengsel door de eieren en voeg dan de helft van de melk toe. 
- 
                    
                    Voeg nu de gesmolten boter, de rest van het bloemmengsel en de andere helft van de melk toe. Meng alles goed en laat het deeg 15 minuten rusten. 
- 
                    
                    Verwarm het wafelijzer en vet het in met wat olie. Giet een lepel beslag in het wafelijzer en bak de wafels tot ze klaar zijn. 
- 
                    
                    Verdeel de chocolade gallets over de nog warme wafels en dien onmiddellijk op. 
- 
                    
                    Tip: bestrooi met bloemsuiker of werk af met slagroom. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                