Gebakken zalm met preistoemp

6c79ee7abe6c97b2db5b90baa645efaaf13e0f658755db4d97db77591eed208b.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af en prak fijn.

  2. Snij de prei in ringen en spoel grondig. Stoof aan in 2 el boter. Voeg de gestoofde prei toe aan de aardappelen. Meng en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  3. Voeg de melk en nog 1 el boter bij de puree. Meng en laat op een zacht vuur opwarmen.

  4. Verwarm de oven voor op 190°C.

  5. Besprenkel een ovenschotel met olijfolie en leg de zalmfilet hierin. Kruid met peper en zout.

  6. Knijp ½ citroen over de zalm en besprenkel met olijfolie.

  7. Bak de zalm in de voorverwarmde oven ± 15 min tot de vis gaar is.

  8. Serveer de preistoemp met de zalm en salade van jonge slablaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit