Gefrituurde bladerdeeghapjes

3ceb4edc61ca958709845e4b3ca2c53e8bd0c9b97b9cd1d2259b9aaa9f8d6061.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Neem alle restjes bladerdeeg en kneed samen. Laat afkoelen en rol terug fijn uit. Of neem een vers vel bladerdeeg en rol nog wat verder uit.

  2. Steek er rondjes uit en besmeer met eidooier.

  3. Week het blaadje gelatine in water.

  4. Snij de champignons fijn en bak in wat boter. Voeg de room toe en kruid met peper en zout. Laat kort oorkoken.

  5. Voeg het uitgeknepen gelatineblaadje toe aan de champignonmengeling en meng goed. Laat volledig afkoelen.

  6. Vorm bolletjes van de champignonmengeling.

  7. Leg een bolletje vulling in het midden van het bladerdeegrondje.

  8. Leg er nog een rondje bladerdeeg over. Duw de randjes mooi dicht en laat goed afkoelen.

  9. Frituur de hapjes in een friteuse op 180°C.

  10. Serveer op een stokje.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit