Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 180° C.
Smelt de boter met 100 gr chocolade.
Klop het ei romig met de griessuiker en de vanillesuiker. Voeg bij de gesmolten chocolade.
Zeef de bloem en gist erover. Meng het geheel.
Schep de overige (60 gr) chocolade en de gepofte rijst erdoor. Vorm een bal van het deeg.
Verpak de deegbal in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
Bekleed een ovenplaat met bakpapier.
Vorm van het deeg balletjes van 4 cm doorsnede. Schik ze op de ovenplaat.
Bak in 10 à 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven