Gepofte rijstkoekjes

9a3a310b2a4f82dc78a303aebcec0151a1206eb58c6b9a30a64374b4ff7c0c53.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. Smelt de boter met 100 gr chocolade.

  3. Klop het ei romig met de griessuiker en de vanillesuiker. Voeg bij de gesmolten chocolade.

  4. Zeef de bloem en gist erover. Meng het geheel.

  5. Schep de overige (60 gr) chocolade en de gepofte rijst erdoor. Vorm een bal van het deeg.

  6. Verpak de deegbal in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.

  7. Bekleed een ovenplaat met bakpapier.

  8. Vorm van het deeg balletjes van 4 cm doorsnede. Schik ze op de ovenplaat.

  9. Bak in 10 à 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit