Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en verdeel in 12 kwartjes. Snij de paprika in 4 en verwijder de zaadlijsten. Snij in stukken.
-
Reinig de champignons en snij in 4.
-
Snij elke vissoort in 4 mooie stukken.
-
Stel de brochettes samen door afwisselend champignons, ui, paprika en vis op de brochettespiesjes te steken. Kruid met peper en zout.
-
Laat de boter hazelnootkleurig smelten. Bak de brochettes hierin, op een matig vuur, aan alle zijden tot ze gaar zijn.
-
Reinig de sla en pluk de mooie bladeren.
-
Leg een bedje sla op de borden.
-
Besprenkel de gebakken brochettes met het citroensap en schik op de sla. Overgiet met de braadjus van de brochettes.
-
Werk af met wat basilicumblaadjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven