Gevulde groene pannenkoeken met gorgonzolasaus

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paddenstoelen in plakjes en bak ze op een hoog vuur in boter.

  2. Snij de verse kruiden fijn en schep ze door de paddenstoelen. Breng op smaak met peper en zout en hou warm.

  3. Verwarm de room en roer de gorgonzola erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Zeef de bloem in een grote kom en roer er een snuif zout door. Breek de eieren in een kuiltje in het midden van de bloem. Klop de eieren onder de bloem en voeg langzaam de melk toe. Klop tot een glad beslag.

  5. Knijp de ontdooide spinazie goed uit en voeg bij het beslag. Bewerk met de staafmixer.

  6. Verhit een kleine koekenpan op een hoog vuur. Smelt een klontje boter in de pan, schep er net genoeg beslag in en draai de pan rond om een gelijkmatige laag deeg te bekomen.

  7. Bak de pannenkoek langs beide zijden. Leg op een bord en hou warm. Ga verder tot al het deeg is opgebruikt (± 8 pannenkoeken).

  8. Verdeel de paddenstoelen over de pannenkoeken en rol ze op.

  9. Overgiet met de saus en serveer.