Gevulde pasta met gorgonzolasaus, guanciale en peer

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de look en pers fijn. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de sjalot glazig. Roer de look erdoor.
-
Blus met de room en breng aan de kook. Voeg ongeveer driekwart van de gorgonzola toe en laat smelten. Kruid met zwarte peper en weinig zout.
-
Breng gezouten water aan de kook.
-
Kook de cappelletti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Schep met een schuimspaan bij de pruttelende saus.
-
Was de peren en snij in 8 partjes. Verwijder het klokhuis.
-
Bak de guanciale krokant en goudbruin in een pan zonder vetstof. Schep op een stuk keukenpapier en laat uitlekken.
-
Bak de stukken peer kort en krachtig in het vet van de guanciale.
-
Schep de gevulde pasta in de borden. Verdeel wat guanciale en peer erover. Werk af met een handvol rucola, de overige gorgonzola en wat zwarte peper van de molen.