Gluten
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Kook de pasta beetgaar samen met de ongepelde teentjes look in licht gezouten water. Laat uitlekken en vis de teentjes look eruit. Hou deze apart voor de dressing. Spoel de pasta kort en doe in een grote kom, laat afkoelen.
Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in kleine blokjes.
Pel de ui en snipper fijn.
Scheur de blaadjes basilicum in stukjes.
Snij de tomaatjes in stukjes en de olijven in ringetjes.
Schep de groenten en de kruiden door de pasta.
Plet de gekookte teentjes look in de vijzel. Roer de look door de olie en azijn. Kruid met zwarte peper en zeezout. Schep samen met de verse kruiden door de pastasalade.
Verbrokkel de feta erover en serveer.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders