Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Hak de verschillende kruiden fijn tot je 2 el bekomt.
-
Meng de kruiden door de zachte boter en kruid met peper en zout.
-
Boen de citroen schoon met een sponsje en snij in plakjes.
-
Verwarm een pan, die ook in de oven kan, en schroei de citroenplakjes aan. Schep uit de pan en hou opzij.
-
Verwarm een scheutje olie en leg de koolvis in de pan. Laat even bakken.
-
Bestrijk de vis met de kruidenboter en schik de gebrande citroen erop.
-
Zet nog 10 à 15 min in de oven (afhankelijk van de dikte van de vis). De vis moet net gaar zijn.
-
Serveer met versgebakken brood om de vrijgekomen ‘boterige’ sappen op te deppen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven