Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de boontjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water.

  2. Pel de ui en snij in partjes.

  3. Kook 1 dl water met 1 dl ciderazijn en 1 el suiker en giet over de uienpartjes. Laat afkoelen.

  4. Kook de eieren hard in 10 min in water met een scheut azijn. Giet af en pel ze. Snij in kwartjes.

  5. Was de aardappelen goed en kook gaar in de pel. Giet af en laat afkoelen. Snij in stukjes.

  6. Bak het spek krokant en laat het vet uitdruppen op keukenpapier.

  7. Mosterddressing

    Meng alle ingrediënten samen. Klop tot een dressing met een scheutje water.

  8. Giet de saus in de bokaal. Schik daarna de aardappelstukjes, de boontjes, het spek, wat rucola, feta, rode ui en ei erop. Werk af met wat blaadjes kropsla. Vul je bokaal altijd eerst met de hardste ingrediënten.

  9. Draai de bokaal om voor gebruik en meng alles.