Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de krielaardappelen gaar. Giet ze af en laat uitlekken. Snij ze doormidden. Smelt een klontje boter en bak de krielaardappelen erin. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Pel de tomaat, snij in 4 en verwijder de pitjes. Snij vervolgens in kleine dobbelsteentjes.
-
Snij de snijbonen in dikke stukken. Kook deze beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet ze af en laat schrikken in ijskoud water.
-
Pel de ui en snij in fijne reepjes. Snij de spekblokjes in reepjes. Stoof de spek- en uireepjes in ruim wat boter in een braadpan. Voeg de gekookte snijbonen toe.
-
Laat 5 minuten doorgaren. Werk af met de tomaatblokjes. Kruid met peper en zout.
-
Serveer in een diep bord en werk af met de gebakken krielaardappelen en bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven