Mac & cheese-kroketje
                    
                    
                Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Kook de minipenne gaar zoals aangegeven op de verpakking.
 - 
                    
                    
Snij de hesp in fijne blokjes.
 - 
                    
                    
Smelt de boter in een kookpot. Roer de bloem erdoor met een klopper.
 - 
                    
                    
Bevochtig al roerend langzaamaan met de melk. Laat 2 min zacht koken.
 - 
                    
                    
Haal van het vuur en roer de gemalen kaas erdoor. Kruid met spaghettikruiden en zwarte peper.
 - 
                    
                    
Roer de fijngesnipperde bieslook, hesp en uitgelekte pasta erdoor.
 - 
                    
                    
Laat de macaroni in de koelkast opstijven.
 - 
                    
                    
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
 - 
                    
                    
Meng het paneermeel met het paprikapoeder.
 - 
                    
                    
Rol balletjes (Ø 3 cm) van de macaroni. Haal door de losgeklopte eieren en het paneermeel en herhaal.
 - 
                    
                    
Bak goudbruin in de voorverwarmde friteuse. Kruid met zout.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders