Kan allergenen bevatten.
Was de mandarijnen en citroenen grondig.
Kook de mandarijnen en citroenen gedurende 2 u zacht in kokend water. Zorg ervoor dat het water niet te hard kookt.
Haal het fruit uit het water en laat afkoelen.
Snij het fruit in 2 en haal al het vruchtvlees eruit. Hou opzij.
Snij de schillen van het fruit in zeer kleine stukjes.
Zet het vruchtvlees en de stukjes schil samen met de suiker op het vuur.
Laat ± 30 min zachtjes koken.
Proef en voeg nog wat extra citroensap toe voor een frissere toets.
Giet warm in glazen bokaaltjes en sluit direct.
Laat enkele dagen trekken vooraleer te gebruiken.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven