Oosterse wok met noedels en varkensvlees

Oosterse wok met noedels en varkensvlees

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in repen.

  2. Snij de sluimererwten in de lengte in reepjes.

  3. Schil de wortelen en snij ze in schuine dunne plakjes.

  4. Snij het vlees in fijne plakjes.

  5. Snij de koriander grof.

  6. Verwarm de noedels zoals aangegeven op de verpakking.

  7. Verwarm de wok droog voor.

  8. Voeg de olie toe en bak het vlees in porties kort aan beide zijden goudbruin. Haal uit de wok.

  9. Roerbak de wortelplakjes. Voeg de paprikareepjes en tenslotte de sluimererwten toe. Bak beetgaar.

  10. Schep de noedels en het vlees erdoor en breng op smaak met sojasaus, sesamolie en chilisaus.

  11. Bestrooi met sesamzaadjes en koriander en serveer.