Opgerolde wentelteefjes

4366a19afabce0de69feebcfd7f59b490e4d60a0cf97e901ffeecda5d74cd904.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de korsten van het brood. Rol elke snede nog platter met behulp van een deegrol.

  2. Leg een snee brood in de lengte naar boven en strijk op 1 cm van de onderste rand een laagje roomkaas. Druk daarin op een rijtje 5 à 6 blauwe bessen. Rol het brood strak op tot een rolletje en kleef het uiteinde dicht met een mespuntje roomkaas.

  3. Ga op dezelfde manier te werk met chocopasta, maar dan zonder de bessen.

  4. Maak 5 rolletjes met roomkaas en 5 rolletjes met chocopasta.

  5. Klop de eieren los met de melk. Wentel de rolletjes door het ei. Bak ze aan alle zijden goudbruin in hete boter.

  6. Meng wat rietsuiker met wat kaneelpoeder naar smaak. Rol de warme wentelteefjes erdoor. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit