Gluten, Lactose en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Kook de pastaschelpen al dente in gezouten water met 1 el olijfolie. Giet de pasta af en spoel onder koud water.
Pel 1 teentje look en snij in stukjes. Doe de cherrytomaten in een pan met de look en 4 el olijfolie. Kruid met peper, zout, gedroogde oregano en basilicum.
Laat 15 min garen zonder deksel en mix in de blender tot een tomatensaus.
Pel de ui en 1 teentje look. Snipper beide fijn. Spoel de courgette en snij in blokjes. Bak de ui, look en courgetteblokjes met het gehakt aan in wat olijfolie.
Voeg de tomatensaus toe en laat 15 min sudderen. Laat de saus 5 min afkoelen.
Vul de pastaschelpen op met de saus.
Verdeel de pastaschelpen over de ovenschotels.
Rasp wat Parmezaanse kaas over de schelpen en gratineer 5 à 10 min in de oven.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders