Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tomaat in flinterdunne plakjes.

  2. Verwarm een klont boter in een braadpan en roerbak de eieren. Kruid met peper en zout.

  3. Beleg 1 snee brood met 2 plakjes kaas en leg daarop de Parmaham, tomaat in plakjes, spinazie, coppa, eieren en tot slot nog 2 plakjes kaas. Dek af met een snee brood en bestrijk de bovenkant met zachte boter.

  4. Verwarm het grilltoestel op de hoogste stand.

  5. Leg de panini met de beboterde kant naar beneden. Bestrijk de bovenkant met boter. Druk de grill dicht tot de kaas gaat smelten en het brood goudbruin gebakken is.

  6. Serveer warm met tomatenbasilicumsaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit