Peren-chocoladetaart

4cca0b158eb9825ac767d200580e93591c497c891c5a83540ce0aaa1a37859e0.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de suiker en boter in de keukenrobot luchtig.

  2. Voeg de eieren en melk toe en blijf mengen.

  3. Spatel de bloem en het amandelpoeder onder het deeg.

  4. Smelt de chocolade en meng onder het deeg.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. Vet de springvorm in met 1 el boter.

  7. Giet het deeg in de vorm.

  8. Laat de peren uitlekken en steek ze rechtopstaand in het deeg.

  9. Bak ± 40 minuten in de oven tot de taart gaar is. Controleer met een prikker of het deeg uitgebakken is. Als de prikker proper is, is de taart klaar.

  10. Laat de taart afkoelen en haal uit de vorm.

  11. Bestrooi met cacaopoeder.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit