Pita presto met gewokte kalfsreepjes en witlof

2414ef0b92b20c3b8deac88e615e00155dda26f51cb10049c2d354b063942e41.jpg

Allergenen

Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit de helft van de arachideolie in de wok. Voeg de kalfsreepjes toe en laat bakken. Schep het vlees uit de wok en zet opzij.

  2. Laat de wok opnieuw warm worden en voeg de andere helft van de arachideolie toe. Voeg de groentjes toe, giet de marinade erover en roerbak gaar. Voeg de gebakken kalfsreepjes toe en bak nog 2 minuten. Proef en kruid bij met peper en zout indien nodig.

  3. Haal uit de wok en zet opzij.

  4. Warm de pitabroodjes op in de oven.

  5. Reinig de stronkjes witlof en snij de blaadjes los.

  6. Snij de pitabroodjes doormidden tot net onderaan en schik de witlofblaadjes aan 1 kant.

  7. Verdeel het gewokte vlees met groentjes over de broodjes. Werk af met wat hamreepjes.

  8. Serveer er een mosterdvinaigrette bij.

  9. (*) De wokschotel kalfsreepjes bevat fijne kalfsreepjes, fijne groentjes en een oosterse marinade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit