Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de prei grondig en snij het wit van de prei in fijne ringen.
-
Snij de kipfilet in kleine, gelijke stukken.
-
Pel de ui en snij eveneens in kleine stukjes. Stoof de ui, prei en kip goed aan en kruid met peper en zout.
-
Verwijder de pit uit de abrikozen en snij in kleine stukken.
-
Rol het bladerdeeg uit in een beboterde en bebloemde taartvorm. Vul met de gestoofde prei, ui en kip. Strooi de abrikoosstukjes erover.
-
Meng de room met de eieren en klop los. Giet over de gevulde taartbodem.
-
Bak de quiche af gedurende ± 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Laat de quiche licht afkoelen en snij in stukken.
-
Tip: de verse abrikozen kan je eventueel vervangen door gedroogde exemplaren.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven