Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer

Salade van veldsla met sinaasappel, pancetta en geroosterde aardpeer

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de veldsla en zwier droog. Hou fris.

  2. Schil de aardperen en snij in de lengte in Laat roosteren onder een matige grill in de oven tot ze krokant gebakken zijn.

  3. Schil 2 sinaasappelen en snij in fijne zeste.

  4. Snij de sinaasappelen in partjes. Hou apart.

  5. Pers 1 sinaasappel. Voeg de olijfolie en eieren toe aan het sap. Pluk de dragonblaadjes en snipper fijn. Mix tot een smeuïge dragondressing.

  6. Schik een hoopje veldsla in het midden van het bord. Serveer de sinaasappelkwartjes en krokante aardpeerstukjes errond. Drapeer de pancetta erover. Werk af met de zeste van sinaasappel en dragonvinaigrette.