Snelle pasta met rucola en Gandaham

d772b60b388f41e11a18167fb9528cd22460d707a7b3a769a6fb0db9919c2d9e.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen.

  2. Spoel de rucola en zwier goed droog.

  3. Schik de rucola in diepe borden. Schik hierop per bord 3 plakjes Gandaham.

  4. Meng de olijfolie met het citroensap.

  5. Kook de pasta beetgaar in gezouten water gedurende 3 minuten. Giet af. Besprenkel met de citroenolie. Kruid met peper en zout.

  6. Verdeel de pasta over de borden.

  7. Werk af met de geroosterde pijnboompitten, citroenzeste en kappertjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit