Spaghetti aglio e olio

e31d3015da6988c27d1743ea26b9d3685af915048a3662a41b5250f45703493f.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng goed gezouten water aan de kook.

  2. Pel de look en snipper in hele fijne plakjes.

  3. Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  4. Snipper de peterselie fijn.

  5. Voeg de pasta toe aan het kokend water en kook al dente.

  6. Verhit de olie in een pan en voeg de look toe. Laat op een zacht tot matig vuur pruttelen; de look mag niet kleuren.

  7. Roer de chilipeper erdoor.

  8. Blus met 1 pollepel pastawater en laat even doorkoken.

  9. Schep de pasta rechtstreeks uit het pastawater bij de lookolie en roer goed om. Voeg wat extra pastawater toe om het wat smeuïger te maken.

  10. Laat de pasta nog 1 min wentelen in de olie en roer de peterselie erdoor.

  11. Schep op een bord en werk af met een snuifje pilipili.

  12. Serveer met ciabatta.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit