Stoverij op zijn Opwijks

5caef5d3092edaaadb3b83f617001651574eb9fae89087be469d25280c05db09.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het vlees in stukken. Schil de uien en snipper fijn.

  2. Smelt de boter in een pot en bak de uien mooi bruin. Voeg het vlees toe en kruid met peper en zout. Draai de stukjes vlees om zodat ze aan alle kanten dichtgeschroeid worden.

  3. Giet het donker bier erbij en vul verder aan met water tot het vlees onderstaat.

  4. Voeg het laurierblaadje en takje tijm toe en laat zachtjes pruttelen tot het vlees mals en gaar is.

  5. Giet voor de saus een kop zwarte koffie bij het vlees en voeg 2 eetlepels ketchup en een eetlepel aalbessenconfituur toe. Meng goed.

  6. Serveer met appelmoes en gekookte aardappelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit