Surf & turf hotdog

2eb8543fed032f8b3eef3fe997243b93bc7376d098fe3175b2ee05e10c4f1449.jpg

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  2. Bak de broodjes af zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Snij de sla in fijne reepjes.

  4. Bak de worstjes goudbruin en gaar in olijfolie.

  5. Bak de scampi’s 3 minuten aan elke kant in olijfolie, kruid met peper en zout.

  6. Snij de broodjes net niet middendoor in de lengte.

  7. Bestrijk de onderkant met paprikatapenade. Schik er slareepjes op.

  8. Leg de worstjes op de sla en bestrijk ze met pesto.

  9. Leg per broodje hierop 3 scampi’s en vouw de broodjes dicht.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit