Hotdog met chipolata en chimichurri

4Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 4 piccolo's
  • 4 Italiaanse chipolataworstjes
  • Spar boter
  • Spar gemengde scheuten
  • 8 el Boni Griekse olijfolie
  • 3 el sherryazijn
  • 1 sjalot
  • 1 rode picantina
  • 2 teentjes look
  • 1 el verse oreganoblaadjes
  • 1 bosje verse koriander
Recept
  1. Chimichurri: pel het sjalotje en snipper fijn. Pel de look en rasp fijn.
  2. Snij de picantina fijn. Snij de koriander en oregano fijn.
  3. Meng met de rest van de ingrediënten voor de chimichurri en kruid met zout.
  4. Bak de chipolataworstjes goudbruin en gaar in boter.
  5. Snij de piccolobroodjes horizontaal middendoor en bestrijk beide zijden royaal met chimichurri.
  6. Verdeel de scheutjes erover en leg de worstjes ertussen. Besprenkel met de rest van de chimichurri en serveer.
< naar recepten