Schaaldieren
, Vis
, Gluten
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Laat de scampi’s ontdooien, pel ze en verwijder het darmkanaal.
Breng de visfumet en de room aan de kook en laat 1/3 tot inkoken. Kruid met peper, zout en vers gehakte dragon.
Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet af en hou apart.
Snij linten van de courgette met een groentekrulsnijder. Maak van elk courgettelint een mooie bloem om in het midden van het bord te schikken.
Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze in hete olijfolie gaar.
Serveer de pasta in een diep bord. Leg de scampi’s er rond (6 stuks per persoon). Giet de saus erover. Werk af met de courgettebloem en enkele plukjes dragon.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders