Tagliatelle met scampi’s, courgettelinten en dragonsausje

8d905b305526ebc63185f64936b27539c3717d3bbdbd9ebbd23e4a34e4e6da83.png

Allergenen

Schaaldieren, Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de scampi’s ontdooien, pel ze en verwijder het darmkanaal.

  2. Breng de visfumet en de room aan de kook en laat 1/3 tot inkoken. Kruid met peper, zout en vers gehakte dragon.

  3. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet af en hou apart.

  4. Snij linten van de courgette met een groentekrulsnijder. Maak van elk courgettelint een mooie bloem om in het midden van het bord te schikken.

  5. Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze in hete olijfolie gaar.

  6. Serveer de pasta in een diep bord. Leg de scampi’s er rond (6 stuks per persoon). Giet de saus erover. Werk af met de courgettebloem en enkele plukjes dragon.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit