Varkenshaasje in spekjasje met andijvie

edf02bc3da6f34349eb15bd08ccfbd5e3cd0a30f098786c98e990de3654fe9d0.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was en droog de andijvie, verwijder de harde delen en snij de bladeren in fijne reepjes.

  2. Snij de varkenshaasjes in stukken van ongeveer 3 cm dikte en wikkel de zijkanten in ontbijtspek.

  3. Bak de zijkanten in hete boter aan beide zijden goudbruin en laat verder garen in de oven.

  4. Blus de braadpan met water en roer het aanbaksel los. Voeg tijmtakjes toe en laat inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Stoof intussen de andijvie in boter, kruid met nootmuskaat, vers gemalen zwarte peper en zeezout. Roer er de room door.

  6. Verdeel de varkenshaasjes over voorverwarmde borden. Napeer met de jus. Schik er de andijvie naast en serveer met natuuraardappelen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit