Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek de fondantchocolade en witte chocolade in kleine stukjes in 2 kommen.
-
Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat ze wat afkoelen.
-
Klop de eiwitten stijf met de suiker.
-
Klop de room op tot hij dik vloeibaar is.
-
Verdeel de eiwitten en room in 2 delen.
-
Meng de gesmolten fondantchocolade onder de ene helft van de opgeklopte room en de witte chocolade onder de andere helft van de room.
-
Spatel de stijfgeklopte eiwitten voorzichtig onder de beide chocolademengsels.
-
Doe de chocolademousses in spuitzakken en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Spuit de chocomousse op de lepels en versier met de regenboogkorrels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders