Met gember gefrituurde tofureepjes en groenten

Kooktips
Les Hauts Rocs A.C. Côtes du Rhône Villages
Le Bonnefois Vin de Pays des Côtes de Gascogne
sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Laat de tofu goed uitlekken en snij in reepjes.
-
Snij de paprika's, de wortelen en de champignons in kleine stukjes
-
Snij de ui in reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes en de koriander fijn.
-
Snij de gember in zeer fijne staafjes.
-
Bereiding:
-
Bak de pijnboompitten en de basmatirijst 3 min. al roerend in 2 eetl. hete olie. Voeg een snuifje zout toe en 2 grote koppen water. Dek af en laat 20 min. zachtjes koken.
-
Bak de gember al roerend gedurende 3 min. in 3 eetl. hete olijfolie samen met de tofureepjes, de kerrie, de paprika en de sojasaus. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Bak de stukjes ui, 1 wortel en paprika al roerend in 1 eetl. olijfolie gedurende 3 min. Voeg de champignons toe en bak nog 2 min. Meng er de tofu en 1 eetl. wokolie onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en de lente-uitjes. Serveer met de rijst met pijnboompitten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven